Servicii
in functie de necesitatea dvs.

Oferim servicii separate

pentru cei care au deja magazin online.

In cazul in care deja detii un magazin online si doresti promovare pe retelele de socializare sau vrei sa vinizi si pe Emag, va putem ajuta si in acest sens.

Pe langa acestea, daca vrei sa scapi de grija negocierii produselor dorite din China si nu vrei sa-ti mai pierzi timpul, ne putem ocupa si de acest aspect.

Separat, ne putem ocupa de urmatoarele:

Servicii Oferite

in functie de ce iti doresti.

Reclama Facebook

Iti vom seta Facebook pixel si il vom implementa in magazinul online. Dupa setarea acestuia, vom seta reclamele targhetate in functie de produsele care doresti sa le vinzi.

Reclama Instagram

Ne vom ocupa de reclamele pe Instagram cu targetare prin facebook pixel. In functie de produsele pe care doresti sa le promovezi, Instagram poate fi ideal.

Reclama Tik Tok

Un nou mod de a promova produsele este TikTok. Iti vom seta TikTok pixel si il vom implementa in magazinul online si vom seta reclamele in functie de produsele tale.

Import Produse

Nu iti face griji de importul produselor. Colaborarea cu noi iti va asigura stocul produselor dorite din China, India, Turcia sau din portofoliul de produse propriu.

Vanzare Produse pe EMAG

90% din produsele de pe piata nu au un cod EAN, necesar pentru incarcarea in marketplace. Noi iti putem procura acest cod pentru fiecare produs .

Realizare magazin online

Realizarea magazinului se realizeaza in colaborare cu o firma care activeaza in domeniu de 10 ani. Vom realiza magazinul la un cost competitiv.

Cere ofera de pret pentru pachetul complet "Afacere la Cheie - Magazin Online"

sau servicii separate in functie de necesitatea ta.

Vom analiza informatiile dvs. si te vom contacta pentru detalii suplimentare.