Afacere la Cheie

Porneste propriul magazin online fara batai de cap. Noi te ajutam cu tot ce trebuie sa stii.

Start in afaceri

cu magazin online propriu.

Suntem printre singurele firme din Romania care nu vinde informatii despre pasii prin care iti faci propriul magazin online.

Echipa noastra te ajuta in tot procesul.

Costurile variaza in functie de ceea ce doriti.

Servicii Complete Incluse

in pachetul "Afacere la Cheie - Magazin Online"

Realizare magazin online

Realizarea magazinului se realizeaza in colaborare cu o firma care activeaza in domeniu de 10 ani. Vom realiza magazinul la un cost competitiv.

Import Produse

Nu iti face griji de importul produselor. Colaborarea cu noi iti va asigura stocul produselor dorite din China, India, Turcia sau din portofoliul de produse propriu.

Vanzare Produse pe EMAG

90% din produsele de pe piata nu au un cod EAN, necesar pentru incarcarea in marketplace. Noi iti putem procura acest cod pentru fiecare produs .

Reclama Facebook

Iti vom seta Facebook pixel si il vom implementa in magazinul online. Dupa setarea acestuia, vom seta reclamele targhetate in functie de produsele care doresti sa le vinzi.

Reclama Instagram

Ne vom ocupa de reclamele pe Instagram cu targetare prin facebook pixel. In functie de produsele pe care doresti sa le promovezi, Instagram poate fi ideal.

Reclama Tik Tok

Un nou mod de a promova produsele este TikTok. Iti vom seta tiktok pixel si il vom implementa in magazinul online si vom seta reclamele in functie de produsele tale.

Incepe propria afacere online!

Cum va incepe colaborarea

in vederea realizarii magazinului dvs.?

1. Conversatie Telefonica

Vom avea o conversatie telefonica prin care va vom prezenta toate detaliile pe care va trebui sa le cunoasteti inainte de a incepe viitoarea afacere online. Totul depinde de bugetul pe care il aveti si ceea ce doriti sa realizati.

2. Stabilirea modelului de Business

Stabilirea modelului de busniess este un pas important, vom stabili daca doriti sa vindeti produse prin intermediul propriului magazin online sau printr-un marketplace din Romania. Pe langa acest aspect, vom stabili daca doriti sa vindeti un singur produs sau mai multe.

3. identificarea produselor

Fie ca este vorba de un produs sau mai multe, veti putea alege produse din portofoliul nostru cu livrare rapida sau daca doriti un import dedicat din China, India sau Turcia. Putem importa produse pe cale aeriana sau maritima iar durata de livrare variaza in functie de calea de livrare aleasa.

4. Creare Magazin Online/Descriere

Daca alegeti sa vindeti in magazinul propriu, noi il vom realiza pentru tine. Optional se pot realiza landing page-uri pentru produsele alese. Daca alegeti marketplace, va vom crea descriere, video dedicat si imagini pe care le incarcati dvs. sau le putem incarca noi.

5. Setare Instrumente si Reclame

Dupa ce am pus totul la punct, setam instrumentele de analiza si reclama pentru canalele de social media pe care le stabilim impreuna cu bugetul pe care il doriti pe zi. In functie de buget si interesul fata de interesul clientilor fata de produs, se vor realiza conversii.

6. Lansare magazin si inceperea vanzarilor

In scurt timp, magazinul va incepe sa primeasca vizite iar daca produsul sau produsele alese de tine sunt de interes, comenzile nu vor inceta sa apara. Daca un produs nu primeste comenzi, este posibil ca acesta sa nu fie de interes sau pretul acestuia sa fie mai mare decat a concurentei.

Cere ofera de pret pentru

pachetul complet "Afacere la Cheie - Magazin Online"

Vom analiza informatiile dvs. si te vom contacta pentru detalii suplimentare.